Χρήστος Δάντης για Ασημίνα: «Έχουμε 33 χρόνια διαφορά ηλικίας - Γνωριστήκαμε στα social»
Ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τους νέους καλλιτέχνες και... τον ΛΕΞ!

Το βράδυ της Τρίτης (4/4) ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του, αλλά και το πώς ένιωσε στην αρχή.

«Είναι πάρα πολύ ώριμη για την ηλικία της. Είναι μόνο 23 ετών και είναι σαν να μιλάς με μια 45αρα. Εγώ είμαι 56 χρονών κοντεύω σε λίγο καιρό τα 57. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια. Νιώθω έφηβος έτσι και αλλιώς, είμαι από τους ανθρώπους που πέφτουν και χτυπάνε και σηκώνονται αυτόματα. Είμαι πολύ ανοικτός άνθρωπος. Στην αρχή αυτό το πράγμα με τρόμαξε και μένα, που ένιωθα έλξη για ένα νεαρότερο άτομο, αλλά αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη σύντροφό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis)

Επιπλέον, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για τη γνωριμία με τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας:

«Με την Ασημίνα γνωριστήκαμε στα social. Ανέβασε ένα story που τραγουδούσα, πιάσαμε την κουβέντα από εκεί. Στην αρχή η Ασημίνα δεν ήξερε καν ποιος είμαι. Ανέβασε λοιπόν το βίντεο και εγώ της έπιασα την κουβέντα». 

 

 

Επιπλέον, μιλώντας για τη νέα γενιά τραγουδιστών, υποστήριξε:

«Βιώνουμε την πιο σαρκική εποχή που είναι προτιμότερο να έχεις ωραίο σώμα και από μέσα να είσαι άδειος. Μετράει πρώτα η ομορφιά, πρώτα το κορμί και μετά τη φωνή. Υπάρχει μια υποτίμηση του λαϊκού τραγουδιού».

Μάλιστα σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα έκανε κάποια συνεργασία με τράπερ απάντησε:

«Θα συνεργαζόμουν με τράπερ ακόμα και εάν είχε υβριστικό στίχο. Γίνεται on demand. Είναι ανάγκη του κόσμου να το ακούσει περισσότερο και όχι τόσο του δημιουργού. Είναι μια επανάσταση. Όταν εμείς στα 16 ακούγαμε Τζίμη Πανούση με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, ήταν κάτι που το ζητούσαμε εμείς. Το είχαμε ανάγκη».

Εκείνη την στιγμή η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν σήμερα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τον Χρήστο Δάντη να απαντάει:

«Κοίτα ο ΛΕΞ είναι μια καλλιτεχνική προσωπικότητα τέτοια, απλά ίσως είναι λιγότερες λόγω της εποχής».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;