Έφη Σαρρή: «Είναι παρωχημένο το σεξ, δεν ασχολείται κανείς πια με αυτό»
«Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο»

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνήθειές της, στα ακραία πράγματα που έχει κάνει σε μία σχέση, ενώ έκανε και το σχόλιό της για τον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο. Εννοείται ότι έχω τσεκάρει κινητό συντρόφου μου. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και έχω βγει 1-2 φορές με άνθρωπο που μου έκανε καμάκι από τα social αλλά δεν», ανέφερε η Έφη Σαρρή.

«Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Έχω κάποιες φωτογραφίες στο κινητό μου λίγο παραπάνω από σέξι».

«Προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση. Εξ ου και δεν θα δεις ποτέ καμία φωτογραφία μου στον Τύπο», σχολάσε η Έφη Σαρρή για τη σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έφη Σαρρή παραδέχεται πως δεν την εκφράζει το one-night stand, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της με μαύρη περούκα, ενώ αυτό που της λείπει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ένας μεγάλος έρωτας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1