Αρσάκειο: «“Τώρα πάμε σε πόλεμο” είπα στον γιο μου», λέει η μητέρα του 15χρονου
«Θα ήμουν με το σχολείο αν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό»

O 15χρονος μαθητής που δέχτηκε bullying στο Αρσάκειο, επέστρεψε στο σχολείο, αλλά η μητέρα του, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται πλέον το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying- τον έδεσαν με πετονιά έξι συμμαθητές του στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος- επεσήμανε, ότι «αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι «ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη. Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου “σιγά, τι έπαθες;”. Αυτά, όμως, είναι μεμονωμένα περιστατικά».

Αρσάκειο: «Θα ήμουν με το σχολείο αν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό»

Η μητέρα εξήγησε πώς έπεισε τον γιο της να πάνε στην αστυνομία για να καταθέσουν το περιστατικό. «Του είπα “δεν υπάρχει, τώρα είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τώρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου”».

Το περιστατικό, κατά την ίδια, δεν είναι μεμονωμένο. «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σχολείο με τις δικές τους ενέργειες. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, θα με ενδιέφερε αν έβλεπα ότι είναι ένα οργανωμένο σχολείο που ενδιαφέρεται για την προστασία των μαθητών του και που του ξέφυγε ένα περιστατικό. Εάν ήταν ένα μεμονωμένο, θα ήμουν και μαζί τους».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου τόνισε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και στους γονείς των συμμαθητών του, αλλά και στο σχολικό περιβάλλον.

Το περιστατικό με τον 15χρονο μαθητή θα απασχολήσει τον σύλλογο διδασκόντων του γυμνασίου του Αρσακείου που θα συνεδριάσει για να λάβει αποφάσεις την Μεγάλη Τρίτη.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1