Just The 2 of Us: Συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησαν από το μουσικό σόου
Το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» το βράδυ του Σαββάτου (1/4).

Στη σκηνή του «Just the 2 of Us» βρέθηκα για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου 1 Απριλίου, τα εναπομείναντα ζευγάρια στο μουσικό πρόγραμμα του ALPHA. Στην παρουσίαση ήταν βεβαίως εκ νέου ο Νίκος Κοκλώνης ενώ πιστοί στη θέση τους, στην κριτική επιτροπή, ήταν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Όλα τα ζευγάρια προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές του μουσικού σόου, όσο και την θετική ψήφο από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά από την ολοκλήρωση όλων των σκηνικών εμφανίσεων, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Λουίζα Πυριόχου με τον Beast και στην τελευταία ο Βλάσης Χολέβας με την Μορφούλα Ιακωβίδου με 7 ολόκληρους βαθμούς διαφορά από τον προηγούμενο.

Ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο «Just the 2 of Us»  έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και το ζευγάρι που δε θα ξανατραγουδούσε στη σκηνή του μουσικού σόου.

Έχοντας συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία της βραδιάς, ήταν σχεδόν αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα και το ζευγάρι που αποχώρησε από το 6o live του «Just the 2 of Us»  ήταν ο Βλάσης Χολέβας με την Μορφούλα. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δήλωσε:

«Τέλειο ήταν το ταξίδι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πέρασα σούπερ» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;