MasterChef 7: Σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Ένα λάθος στη δοκιμασία οδήγησε έναν από τους υποψήφιους για αποχώρηση από το MasterChef 7 να σερβίρει άδειο πιάτο στους κριτές.

Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα του MastetChef 7, το βράδυ της Παρασκευής (31/3) συνάντησαν την κριτική επιτροπή. Οι δύο ομάδες περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Την πολυπόθητη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία κατόρθωσε να πάρει η Μπλε ομάδα με αποτέλεσμα οι παίκτες της να οδηγηθούν στον εξώστη και να παρακολουθήσουν τη συνέχεια. Σε αντίθεση με τους Κόκκινους οι οποίοι και έπρεπε να περάσουν για μια ακόμα φορά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας των συμπαικτών τους.

Μετά τα «καρφώματα», τις εντάσεις και τις διαφωνίες, υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef 7 βγήκαν ο Παύλος Λούλης, ο Νίκος Τράκας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας. Οι τρεις επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να διαγωνιστούν για μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Η σουπιά που πρωταγωνιστούσε στο πιάτο, όμως, έμελλε να προδώσει έναν από τους τρεις παίκτες. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Λούλη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας. Η σουπιά του έπεσε από τον πάγκο του.

Για αυτό και στη λήξη του χρόνου ο παίκτης του MasterChef 7, ετοίμασε μόνο ένα από τα δύο πιάτα που του είχαν ζητηθεί. Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά για το τραγικό αποτέλεσμα.

Μετά από την δοκιμή και των δύο πιάτων, όμως, μιας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας έστειλε άδειο πιάτο, οι τρεις δημοφιλείς σεφ και κριτές του MasterChef 7, οι οποίοι δε γνώριζαν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο, στάθηκαν μπροστά στους υποψηφίους για να ανακοινώσουν το όνομα εκείνου που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και δήλωσε στην αποχώρηση πως:

«Ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;