Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»
«Θυμάσαι μια κριτική στον Alpha που είχα κάνει για την ταινία Cats; Ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο στις εταιρίες διανομής και είπαν να απολυθώ;»

Πριν από λίγα χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε κάνει αρνητική κριτική για την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι».

Σήμερα, λοιπόν, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε, στον αέρα της “Ελένης“, ότι τότε έπαιρναν τηλέφωνο συγκεκριμένοι άνθρωποι στο κανάλι, οι οποίοι ζητούσαν την απόλυσή του.

«Θυμάσαι μια κριτική στον Alpha που είχα κάνει για την ταινία Cats; Το ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο στις αίθουσες προβολής και εδώ και είπαν να απολυθώ; Από αίθουσες προβολής», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Είχε βγει μια ταινία, αυτή που λέει, και είχαμε γυρίσει όλοι και τον κοιτάζαμε τον Θοδωρή», ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απάντησε: «Γελάσαμε και λίγο γιατί τα έλεγα μεταξύ σοβαρού κι αστείου γιατί ήταν για γέλια η ταινία».

Ακόμη είπε: «Πήρε ένας άνθρωπος τηλέφωνο, που πρέπει να ήταν παραπάνω από ένας, είχε μπερδέψει και τα ιδιοκτησιακά, και έλεγε για μένα ότι “κανονικά πρέπει να φύγει από εκεί γιατί μας στερεί από θεατές”. Δηλαδή δεν θα πάνε να δουν την ταινία εξαιτίας μου».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;