Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη ατάκα για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε (BINTEO)
«Δεν το ‘χω με την ποίηση. Δεν θα πω ψέματα, δεν θα κάτσω να σας απαγγείλω για να δείξω ότι ξέρω, δεν έχω ιδέα»

Την άγνοιά της για τον Έντγκαρ Άλαν Πόε εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star. Συγκεκριμένα, στη στήλη της εκπομπής όπου το πάνελ βαθμολογεί καθημερινά ένα τραγούδι από τη φετινή Eurovision, σειρά είχε σήμερα η συμμετοχή της Αυστρίας.

Το κομμάτι που ερμηνεύουν οι Teya & Salena έχει τίτλο «Who the hell is Edgar?» (Ποιος στην ευχή είναι ο Έντγκαρ;) και σατιρικό περιεχόμενο, αναφερόμενο στον πασίγνωστο Αμερικανό ποιητή.

«Το τραγούδι λέγεται Who the hell is Edgar? και να σας πω ότι ο Έντγκαρ, επειδή το έψαξα λίγο – χίλια συγγνώμη δεν θυμάμαι το επίθετό του – είναι ποιητής», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου, προλογίζοντας το βίντεο του τραγουδιού.

Η Άση Μπήλιου από την πλευρά της δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της, σχολιάζοντας: «Είναι ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε».

«Δεν το ‘χω με την ποίηση. Δεν θα πω ψέματα, δεν θα κάτσω να σας απαγγείλω για να δείξω ότι ξέρω, δεν έχω ιδέα», απολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Σιγά μην ξέρουμε κι εμείς να απαγγείλουμε απλά. Εμένα είναι από τους αγαπημένους μου ποιητές, Αμερικανός συγγραφέας. Υπάρχουν άπειροι, δεν είναι υποχρεωτικό να τους ξέρεις όλους απλά ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο», επισήμανε η Άση Μπήλιου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;