Survivor All Star: Ενοχλημένη η Ρία - «Όσο και να παλέψω δεν θα το δει ποτέ επειδή δεν είμαι αθλήτρια»
«Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος γιατί είναι η κοπέλα που «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα»

Χαμός στo Survivor All Star έπειτα από τις δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο χθεσινό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα αντέδρασε απέναντι σε Ρία και Στέλλα για να υπερασπιστεί τη φίλη της, Ελένη.

«Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο», ανέφερε η Ρία Κολοβού.

«Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία είναι η κοπέλα που «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ» πρόσθεσε, επίσης, η παίκτρια της μπλε ομάδας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;