Σόλων Τσούνης για το ρόλο του στους «Παγιδευμένους»: «Στο Twitter με κράζουν»
Σόλων Τσούνης: Τι αποκάλυψε στο «The 2night Show» για τους «Παγιδευμένους»;

Ο γνωστός ηθοποιός Σόλων Τσούνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους «Παγιδευμένους», την επιτυχημένη σειρά στην οποία παίζει αυτή την περίοδο, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για ορισμένα σχόλια που έτυχε να διαβάσει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μπήκε η υποκριτική στη ζωή του λέγοντας: 

«Ήθελα να μετρηθώ με κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα. Είναι δύσκολο γιατί όλους τους ρόλους πρέπει να τους αγαπήσεις. Πρέπει να βρω δικαιολογία και να αγαπήσω τον ρόλο που κάνω φέτος. Είναι τελείως αντίθετος από εμένα. Ο Νίκος Ασλανίδης τώρα στους “Παγιδευμένους” είναι λαμόγιο και πρέπει να βρω λόγους να τον δικαιολογήσω, να τον πιστέψω και να τον πιστέψουν και οι τηλεθεατές. Είναι ψυχοφθόρο αλλά είναι και προσωπική επιτυχία αν τα καταφέρεις. Παλεύεις και με τον εγωισμό σου. Είχα συνηθίσει να με αγαπάνε στον δρόμο, αλλά στο Twitter κράζουν. Είναι παράξενο όταν έχεις συνηθίσει να σε αγαπάνε ενώ φέτος σου λένε ότι αυτό που κάνεις είναι κακό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solon Tsounis (@solontsounis)

Όσον αφορά τους «Παγιδευμένους» ο ηθοποιός είπε τα εξής:

«Γίνονται συζητήσεις (σ.σ. για την συνέχεια της σειράς). Επειδή πραγματικά είναι μία πάρα πολύ ωραία συνθήκη και θεωρώ ότι είμαι τυχερός που συμμετέχω σε αυτήν την δουλειά, θέλω να σου πω ότι περνάμε πάρα πολύ καλά κι είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας κι οι παραγωγοί με τους ηθοποιούς κι οι ηθοποιοί μεταξύ μας κι οι ηθοποιοί με την παραγωγή.

Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να διαβάζω διάφορα σχόλια που θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχω διακρίνει κάτι τέτοιο και λέω γιατί; Μάλλον η απάντηση είναι ότι κάποιος φοβάται κάτι. Δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως, αλλά νομίζω ότι θα πάει… Δεν νομίζω ότι χάσαμε κόσμο. Είχαμε φανατικούς θαυμαστές από την αρχή, που μας περίμεναν», ανέφερε ο Σόλων Τσούνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solon Tsounis (@solontsounis)

 

Επίσης, μίλησε για το «άγνωστο» στο ευρύ κοινό ταλέντο του στη ζωγραφική και τη φωτογραφία, για το ατελιέ που αποτελεί το καταφύγιό του, αλλά και την περίοδο που είχε δώσει Πανελλήνιες.

«Πέρασα για ιχθυοκαλλιέργεια στο Μεσολόγγι και δεν πήγα ποτέ. Και εγώ και οι δικοί μου ήξεραν ότι θα ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Θα έδινα Πανελλήνιες για γραφίστας ή φωτογράφος, έγραψα 19 στα σχέδια, είμαι ζωγράφος και αυτοδίδακτος. Έγραψα στην έκθεση 14 και στα μαθηματικά 3 και πέρασα στη σχολή και δεν πήγα γιατί δεν θα ήμουν χαρούμενος. Η μισή μας ζωή είναι η δουλειά μας και πρέπει να κάνουμε κάτι που αγαπάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σόλων Τσούνης.

«Τις δουλειές μου δεν τις επικοινωνώ πολύ γιατί θεωρώ τη ζωγραφική πρέπει να τη δεις από κοντά. Αυτά που ζωγραφίζω είναι λίγο πιο “σκοτεινά”. Υπάρχουν συλλέκτες που ενδιαφέρονται για τα έργα μου, είναι ειδικά έργα. Το θέμα μου πάντα είναι ανθρωποκεντρικό. Η τελευταία σειρά έργων είναι με μολύβι, εντελώς ρεαλιστικά αλλά το αποτέλεσμα είναι σουρεαλιστικό», είπε για τη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;