Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη ανακαλύπτει τις παρανομίες του Κωνσταντίνου
Αποκαλυπτικό θα είναι το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αποκαλυπτικό θα είναι το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να παραδεχθεί την αλήθεια στην Ισμήνη, η οποία συντετριμμένη ανακαλύπτει πως ο άντρας που αγαπάει είναι βουτηγμένος στη παρανομία.

Εκείνος αρνείται να της μιλήσει για τον συνεργάτη του και φεύγει από το σπίτι, θεωρώντας δεδομένο πως η Ισμήνη θα προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Την εκλιπαρεί να μην τον καταγγείλει, φοβούμενος ότι θα μπει και εκείνη στο στόχαστρο.

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από διαταγή των απαγωγέων.

Η Ισμήνη κλείνεται στο σπίτι με την πρόφαση ότι έχει ίωση και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο Λυκούργος, όμως, δεν πείθεται από τη δικαιολογία της κι αποφασίζει να το διερευνήσει.

Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, ενώ ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Άννα, αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του.

Ο Φίλιππος ρωτάει τον Λεωνίδα αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με την Ειρήνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;