Firefly Lane: Η σειρά ετοιμάζεται να «ρίξει» αυλαία - Το trailer της τελευταίας σεζόν
Το τέλος του «Firefly Lane» πλησιάζει και έρχεται νωρίτερα απ' ότι το περιμέναμε - Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε το Netflix

Yπόθεση:  Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή. Με αφορμή αυτό, αναζητά απαντήσεις για τον εαυτό της και την καταγωγή της, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε παρά την επιθυμία της κρυφής χίπισσας μητέρας της, Κλάουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl)

Τη δεκαετία του ’80, βλέπουμε την Κέιτ και τον Τζόνι να ερωτεύονται, γεγονός που γεννά δράματα στο γραφείο τους, ενώ η Τάλι σημειώνει επαγγελματική επιτυχία, καθώς λογομαχεί (και φλερτάρει!) με τον αλαζόνα σπορτκάστερ Ντάνι Ντίαζ. Ίσως να βρήκε το ταίρι της, αν βέβαια καταφέρουν να περάσουν πέντε λεπτά χωρίς να τσακώνονται. Τη δεκαετία του ’70 από την άλλη, οι έφηβες Κέιτ και Τάλι αγωνίζονται να διατηρήσουν τη φιλία τους, καθώς η Κλάουντ μπαίνει στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών και η Τάλι πηγαίνει να μείνει με τη γιαγιά της, πολύ μακριά από το Firefly Lane. Ταραγμένα που δεν θα είναι μαζί στο λύκειο, τα κορίτσια γνωρίζουν ότι το μόνο που χρειάζονται στ’ αλήθεια είναι να παραμείνουν ενωμένα.

Κανένα εμπόδιο δεν μπαίνει ανάμεσα στην παντοτινή φιλία της Κέιτ και της Τάλι. Μήπως, όμως, υπάρχει ένα μυστικό που θα τις χωρίσει για πάντα;

Η δεύτερη και τελευταία σεζόν της σειράς «χωρίζεται» σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος τη δεύτερης σεζόν έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέρος ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα 27 Απριλίου. Το μεγάλο φινάλε της σειράς αρχικά είχε προγραμματιστεί να έρθει στο Netflix τον Ιούνιο του 2023, αλλά τελικά τα πλάνα άλλαξαν και θα έρθει τον Απρίλιο.

Δείτε το trailer του δεύτερου και τελευταίου μέρους της δεύτερης σεζόν:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;