«Τρίτος Όροφος»: Η Λυδία Φωτοπούλου μιλάει για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ
Η Λυδία Φωτοπούλου μίλησε για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ ,«Τρίτος Όροφος», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός Λυδία Φωτοπούλου βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά το μεσημέρι της Δευτέρας. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Αντώνη Καφετζόπουλου, η οποία θα έχει τον τίτλο «Τρίτος Όροφος».

Η Λυδία Φωτοπούλου αποκάλυψε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ:

«Η σειρά θα λέγεται Τρίτος Όροφος, θα είναι καθημερινό και θα διαρκεί περίπου 15 λεπτά το επεισόδιο. Θέλω να πω πόσο χαίρομαι που οι συνθήκες με έφεραν κοντά στον Αντώνη Καφετζόπουλο. Μου αρέσει πάρα πολύ ως ηθοποιός και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Πολλές φορές σταματάω το γύρισμα.

Είμαστε ένα ζευγάρι πρόσφατων συνταξιούχων, εκείνος 70 εγώ 67, τα παιδιά τους έφυγαν, ίσως βγαίνουν καμιά βόλτα αλλά γενικά έχουν γίνει ταπετσαρία στον καναπέ»

Στη συνέχεια, η Λυδία Φωτοπούλου δήλωσε:

«Ο Νεμέας γράφει πολύ όμορφες καθημερινές στιγμές τους. Αγαπιούνται, είναι ερωτευμένοι ακόμα. Τσακώνονται με το παραμικρό, έχουν τις πολύ άσχημες στιγμές τους, τις πολύ διασκεδαστικές τους,

Έχουμε γυρίσει γύρω στα 25 επεισόδια»

Μάλιστα, η Λυδία Φωτοπούλου αποκάλυψε πως η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1