Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά καινούρια τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Από την επιστροφή ενός cult σκηνοθέτη, μία πολυαναμενόμενη μεγάλη παραγωγή και μεταφορά ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη, μέχρι νέες σεζόν σε αγαπημένες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε!

Ταινίες

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Το νέο τρέιλερ της νέας ταινίας φαντασίας φαίνεται να μας προετοιμάζει για κάτι αρκετά καλό. Η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικές κριτικές ήδη στην Αμερική και έχουμε μεγάλη απορία να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί της.

Renfield

Η Universal μας φέρνει ακόμα μία horror comedy με πρωταγωνιστεί τον Nicolas Cage ως έναν βρικόλακα. Οι τελευταίες ταινίες του στούντιο έχουν καταφέρει να πείσουν το κοινό να τις παρακολουθήσει στις σκοτεινές αίθουσες. Για να δούμε αν θα το καταφέρουν και για τρίτη συνεχόμενη φορά!

You Hurt My Feelings

Το επόμενο κινηματογραφικό βήμα του Α24, του στούντιο πίσω από το βραβευμένο με 7 Όσκαρ «Everything Everywhere All at Once», ενώνει ξανά την Nicole Holofcener με την Julia Louis-Dreyfus. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μια συγγραφέα η οποία ακούει κρυφά τον πάντα υποστηρικτικό συζύγό της να λέει τι πραγματικά πιστεύει για το έργο της, με αυτή να περνάει την δική της υπαρξιακή κρίση.

Big Shark

Ο Τόμι Γουίζο, ο περιβόητος σκηνοθέτης του «The Room» (όχι αυτό με την Brie Larson), επιστρέφει 20 χρόνια μετά στην σκηνοθετική καρέκλα. Ο cult σκηνοθέτης μας φέρνει μία τελείως WTF ταινία, που μάλλον θα δούμε!

Σειρές

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Η spin-off σειρά του «Bridgerton» έρχεται στο Netflix για να μας αποκαλύψει πως η Queen Charlotte ανέβηκε τα σκαλιά της εξουσίας.

Sweet Tooth Season 2

Μέσα στον Απρίλιο έρχεται η δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Jeff Lemire. Η πρώτη σεζόν ήταν αρκετά καλή και είχε κερδίσει αρκετούς φανς.

Love & Death

Η Elizabeth Olsen αφήνει για λίγο πίσω της το MCU και τη Scarlet Witch και πρωταγωνιστεί ως Κάντι Μοντγκόμερι, μια πραγματική δολοφόνο με τσεκούρι, στη νέα σειρά του HBO Max.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;