Νίκος Κουρής: Το «IQ 160» και η αποτυχία στο θέατρο
Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τη νέα «αστυκωμική» σειρά «IQ 160» στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και για την αποτυχία στο θέατρο.

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη νέα «αστυκωμική» σειρά του STAR, «IQ 160», στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρώτο του σκηνοθετικό εγχείρημα στο θέατρο, που δεν είχε την επιτυχία που θα ήθελε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και στην παρέα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όσα συμβαίνουν στη ζωή του το τελευταίο διάστημα. Ο Νίκος Κουρής μίλησε τόσα για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο «IQ 160». Για τη νέα σειρά αποκάλυψε πως:

«Είναι αστυνομική σειρά και μέσα έχει αυτά τα εμβόλιμα κουνήματα. Εγώ δεν την αντέχω καθόλου γιατί είμαι του πρωτοκόλλου, θα λύσω το μυστήριο by the book. Είναι μια γαλλική σειρά που σκίζει, γίνεται χαμός στη Γαλλία, έχει σασπένς και πλάκα και το έχουμε πετύχει, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω»

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στο σκηνοθετικό του εγχείρημα στο θέατρο που έκανε φέτος. Όπως αποκάλυψε, το εγχείρημα αυτό, δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Όπως είπε:

«Φέτος έκανα μια σκηνοθεσία στο θέατρο που ήταν μία δημιουργική δουλειά αλλά δεν πήγε καθόλου καλά εισπρακτικά και κατάλαβα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αποτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που το βίωσα, ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό που έφτιαξες.

Σίγουρα κάτι δεν έκανες σωστά, πολλοί είναι οι λόγοι, δεν ξέρεις. Αυτό που ξέρεις είναι ότι πρέπει να το διαχειριστείς κατά την ίδια έννοια που διαχειρίζεται την επιτυχία. Για να μην είμαι αχάριστος έχω βιώσει κυρίως επιτυχίες αλλά αυτό ήρθε και μου έδωσε ένα χαστούκι πολύ ωραίο, πολύ με ξεκούνησε, με επαναπροσδιόρισε και κατάλαβα πόση δύναμη χρειάζεται να παλέψεις κάτι χωρίς να χάσεις τίποτα από αυτά που πιστεύεις και να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια»

Τέλος, ο Νίκος Κουρής μίλησε και για τα σχέδια του για το καλοκαίρι. Ο ίδιος υποστήριξε πως αποφάσισε να μη συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση και έχει επιλέξει να ξεκουραστεί. Όπως είπε:

«Το φετινό καλοκαίρι θα ξεκουραστώ. Ο γιος μου δεν μου ζητάει να με δει παραπάνω, είναι πολύ καλός. Ούτε εγώ μπορούσα να παρακολουθήσω την παράσταση που ήταν η Έλενα δίπλα μου… Είναι σημαντικό στο ζευγάρι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Όταν θαυμάζεις τον άλλον σταματάς να είσαι ανταγωνιστικός. Αν θαυμάζεις χαίρεσαι με την επιτυχία του άλλου, ό,τι και αν δουλειά κάνει. Είναι δύσκολο να βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο. Αν θαυμάζεις τον άλλον, βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω και αν βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό στην αγάπη»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;