MasterChef 7: Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Η ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία - Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 7

Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έφτασε η ώρα του συμβουλίου όπου αξιολογήθηκαν τα πιάτα και των δύο ομάδων στο MasterChef 7. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν τους καλεσμένους τους. Ωστόσο, μία ομάδα κατάφερε να ξεχωρίσει, ενώ από την ομάδα που έχασε βγήκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Γιώργος Πορφύρης, έχοντας στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, όρισε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα και οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε «παλιούς» και «νέους». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως 35 αξιωματικοί ψήφισαν το μενού της κόκκινης ομάδας, ενώ 16 της μπλε ομάδας του MasterChef 7. Επομένως, η νίκη ανήκει στους «Κόκκινους» με αρχηγό των Γιώργο Πορφύρη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα έντονο συμβούλιο με προσβολές με τη Μπλε Ομάδα να επιλέγει ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Δημήτρη Πολιτάκη.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 7 τον καταξιωμένο chef, Μανώλη Παπουτσάκη. Ο γνωστός chef έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, καθώς και άρτια τεχνική εκτέλεση.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ακολουθήσουν με προσήλωση και ακρίβεια τα βήμα της συνταγής του και να αφήσουν πίσω όσα τους εκνεύρισαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η αξιολόγηση της προσπάθειάς τους.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν ότι το χειρότερο αποτέλεσμα είχε ο Νικήτας, ο οποίος ήταν υποψήφιος πολλές φορές και αυτήν την φορά θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Πορφύρης ανέφερε ότι πως «τον πρόδωσαν οι φίλοι του» και ότι αυτή είναι μία από τις «κακές στιγμές του MasterChef 7».

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;