Daft Punk: Ακούστε το νέο track με τίτλο “The Writing of Fragments of Time”
Tο duo κυκλοφορεί το νέο track με τίτλο “The Writing of Fragments of Time” μέσω της Panik Records/Sony Music.

Ύστερα από την ανακοίνωση της νέα συλλεκτικής έκδοσης για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του τελευταίου album των Daft Punk, “Random Access Memories”, το duo κυκλοφορεί το νέο track με τίτλο “The Writing of Fragments of Time” μέσω της Panik Records/Sony Music.

Με την νέα έκδοση του “Random Access Memories 10th Anniversary Edition”, οι Daft Punk τραβάνε την κουρτίνα και αποκαλύπτουν μερικές ακόμη στιγμές που παρέμεναν ακυκλοφόρητες από το 2013 μέχρι σήμερα από το επιτυχημένο album.

Οι στίχοι του ‘Fragments of Time’ γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν με τον επί χρόνια συνεργάτη του group, Todd Edwards (με τον οποίο συνεργάστηκαν πρώτη φορά στο τραγούδι ‘Face To Face’ ένα single από το album ‘Discovery’ που κυκλοφόρησε το 2001). Στα θρυλικά Henson Recording Studios του Λος Άντζελες στις 29 Φεβρουαρίου 2012, βιντεοσκοπήθηκε όλη η διαδικασία δημιουργίας του μαγικού τραγουδιού από τους Thomas Bangalter και Todd Edwards.

Το 2013, που κυκλοφόρησε το original track, ‘Fragments of Time’, παράλληλα έγινε διαθέσιμο κι ένα video με το πως ο Todd Edwards έφτασε στην Καλιφόρνια για να ηχογραφήσει μουσική με τους Daft Punk.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;