Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Ηλία Γκότση (ΒΙΝΤΕΟ)
Oι δύο παίκτες δεν θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα της Πέμπτης, με τον Νίκο Παρτσώλη να αναφέρει πως οι δύο άνδρες είναι εκτός παιχνιδιού.

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε (22/3) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το επεισόδιο αναμένεται να έχει πολλές εντάσεις.

Μετά τη σύγκρουση της Εύης Σαλταφερίδου και του Τάκη Καραγκούνια στο επεισόδιο της Τρίτης (21/3), όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο παίκτης ξέσπασε εναντίον των συμπαικτών του δηλώνοντας «δεν ξέρω πώς το έχουν καταφέρει και με έκαναν και αισθάνθηκα άσχημα», ενώ φαίνεται να επιτίθεται στην Εύη Σαλταφερίδου λέγοντας «δεν γουστάρω να κάθονται να ακούνε τα κιου μου».

Όπως εξήγησε η παίκτρια, περνούσε από το σημείο αλλά όταν είδε ότι έκανε δηλώσει ς ο Τάκης Καραγκούνιας γύρισε και έφυγε. «Με είδες ότι πέρασα να πάω να πάρω την καρύδα και πας και λες τώρα ότι ακούω τα κιου σου. Θες δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος», φώναξε η Εύη Σαλταφερίδου.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στην καλύβα των Μαχητών, με τον Ηλία Γκότση να συγκρούεται με τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Χρειάστηκε η επέμβαση των υπόλοιπων για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Ο άγριος τσακωμός του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια είχε όπως φαίνεται και συνέπειες, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/2) μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”, οι δύο παίκτες δεν θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα της Πέμπτης, με τον Νίκο Παρτσώλη να αναφέρει πως οι δύο άνδρες είναι εκτός παιχνιδιού.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
0 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;