Super Κική: «Καθίσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια - Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη»
Η Super Kική μίλησε για όλα όσα βίωσε λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή της σύλληψη.

Σήμερα Δευτέρα (13/3) η Super Kική παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και εξομολογήθηκε όσα βίωσε λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή της σύλληψη. Συγκεκριμένα, η γνωστή Instagramer μίλησε στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου για το χρονικό της σύλληψης αλλά και για τις συνέπειες που είχε όλη η ιστορία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Με τον αντίδικο ήμασταν φίλοι κάποτε και ξεκινήσαμε και μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την κουμπάρα μου, την Άντρεα. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να μας τραμπουκίζει και να σπάει τζάμια. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Πηγαίναμε στην Αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», είπε αρχικά η Super Κική και πρόσθεσε τα εξής στη συνέχεια:

«Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός… άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και όταν μας πήραν στα κρατητήρια, έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια κρατούμενη. Δεν είχε νερό, ούτε φως… πίσσα, μπουντρούμι».

«Καθίσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια, γιατί ο αντίδικος είπε ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό, οπότε η ληστεία πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνο», σχολίασε η Super Κική.

«Όταν μας είπαν ότι ξαναμπαίνουμε κρατητήρια, εκεί παραδώσαμε τα όπλα. Και να ‘χουμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του. Εμένα δεν με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά, που ήταν τέρμα άκυρο αυτό που πέρασα. Παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας, γιατί φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή», είπε η Instagrammer.

«Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια», είπε κλείνοντας η Super Κική.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;