Η Νατάσσα Μποφίλιου & ο Φοίβος Δεληβοριάς απαντούν για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησαν για πρώτη φορά για την απόφασή τους να εμφανιστούν κανονικά στα νυχτερινά κέντρο που εμφανίζονται μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο αρκετών αρνητικών σχολίων από μερίδα του Τύπου και του κοινού, για την απόφασή τους να τραγουδήσουν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται παρά το τριήμερο εθνικό πένθος με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τους δύο καλλιτέχνες. Η Νατάσσα Μποφίλιου δήωλσε στους δημοσιογράφους:

«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε στην παράσταση και μπορεί να σας το πει και ο κόσμος που την παρακολούθησε εκείνο το βράδυ. Να είστε καλά. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται»

Σε ερώτηση για την ανάρτησή της, στην οποία έκανε λόγο για ενσυναίσθηση, η τραγουδίστρια σχολίασε τα εξής:

«Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτή τη λέξη; Ενσυναίσθηση. Δεν θέλω τώρα να μην σας απαντήσω, γιατί ό,τι ήταν αν γίνει έγινε. Εμείς πάντα απαντάμε με τη στάση της ζωής μας και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει»

 

Παράλληλα, και ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που επέλεξαν να εμφανιστούν κανονικά το Σαββατοκύριακο μετά το εθνικό πένθος. Η κάμερα της εκπομπής του «Super Κατερίνα» εντόπισε τον γνωστό τραγουδιστή και τραγουδοποιό σε βραδινή του έξοδο και του ζητήθηκε να κάνει μία σχετική δήλωση.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;