Lady Gaga: Το κοινό υποκλίθηκε με την ερμηνεία της στα Όσκαρ (vid)
Lady Gaga: Η οσκαρική ερμηνεία της.

Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τελικά στη σκηνή της 95ης λαμπερής τελετής των βραβείων Όσκαρ 2023 στο Dolby Theatre του Λος ‘Αντζελες. Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick». Όπως αναφέρει το Variety ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ.

«Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Όλοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου – ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η βραβευμένη τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τραγουδιού που έγραψε μαζί με τον μουσικό BloodPop.

Αν και περπάτησε στο σαμπανιζέ χαλί φορώντας μία μαύρη, εντυπωσιακή τουαλέτα, για την εμφάνισή της επί σκηνής επέλεξε ένα μαύρο T-shirt, σκισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ και έπιασε πάνω τα μαλλιά της γαλλική πλεξούδα.

https://www.youtube.com/watch?v=iHwg5sYjalI

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;