Κεραμέως για Τέμπη: «Στην εκπαιδευτική κοινότητα είμαστε διπλά συγκλονισμένοι»
«Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε, και φτάσαμε από το 2014 στο 2023, με δυο τρένα να τρέχουν επάνω στις ίδιες ράγες σε αντίθετη τροχιά»

Η υπουργός παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έκανε δηλώσεις σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Μεταξύ όσων ανέφερε, σχολίασε και το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου ένα μεγάλο μέρος των θυμάτων ήταν φοιτητές και νέοι άνθρωποι. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την τραγωδία. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στη χώρα μας που να μην πονά, που να μην σκέπτεται τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους, όλους όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην εκπαιδευτική κοινότητα είμαστε διπλά συγκλονισμένοι, γιατί χάθηκαν φοιτήτριες και φοιτητές, νέοι άνθρωποι, για τους οποίους το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο απότομα.

Αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη και είμαστε εδώ για να βρούμε λύση, πώς η συγγνώμη μας θα μετουσιωθεί σε πράξη ώστε να μην ζήσει ποτέ μα ποτέ η χώρα μας ξανά μια τέτοια τραγωδία. Πρέπει να αποδοθούν συγκεκριμένες ευθύνες, όχι διάχυση των ευθυνών, να βρούμε τι έφταιξε, και φτάσαμε από το 2014 στο 2023, με δυο τρένα να τρέχουν επάνω στις ίδιες ράγες σε αντίθετη τροχιά».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;