Καλλιθέα: Κατέρρευσε οροφή λεωφορείου που ήταν γεμάτο με επιβάτες (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» δήλωσε ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του λεωφορείου.

Παραλίγο νέα τραγωδία στο γεμάτο με επιβάτες λεωφορείο της γραμμής 040 Πειραιάς – Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, ξεκόλλησε και κατέρρευσε μέρος της οροφής του λεωφορείου ενώ ήταν εν κινήσει και συγκεκριμένα στις Τζιτζιφιές στην Καλλιθέα, με αρκετούς επιβάτες. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα ώστε να αποβιβαστούν με ασφάλεια οι επιβάτες. Στη συνέχεια, οδήγησε το λεωφορείο πίσω στο αμαξοστάσιο ώστε να επισκευαστεί.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» δήλωσε ο Διονύσης Καντιώτος, δήλωσε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», επιβάτης του λεωφορείου.

«Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως» πρόσθεσε.

Ένας ακόμη επιβάτης μίλησε στον Alpha για το περιστατικό:

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;