Μονακό – Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες στο Μόντε Κάρλο
Μονακό – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη μετά από πέντε ήττες το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του απόψε στο Μόντε Κάρλο κόντρα στη Μονακό με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες.

H Moνακό του πρώην “πράσινου”, Μάικ Τζέιμς, βρίσκεται ισόβαθμη με τη Φενέρ στις θέσεις 4-5, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 16η θέση και προέρχεται από πέντε σερί ήττες.

Οι Μονεγάσκοι έχουν μία ποιοτική ομάδα που έχει ρεκόρ 16-10 και κυνηγάει όχι μόνο την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και το πλεονέκτημα έδρας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους πράσινους, καθώς οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Γουόλτερς δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Μονακό.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θα παραταχθεί πλήρης στο παρκέ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι», σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη ως χεντ κόουτς στην Ευρωλίγκα, αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι χωρίς την παρουσία των Ουόλτερς, Γκουντάιτις και Αγραβάνη.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;