Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το εξ αναβολής παιχνίδι της Super League - Ψάχνει κορυφή η Ένωση
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Σήμερα στις 17:30 το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν.

Το εξ αναβολής παιχνίδι ΑτρόμητοςΑΕΚ διεξάγεται σήμερα (8/3) στις 17:30, στο Περιστέρι. Το ματς ήταν να γίνει στις 5 Φεβρουαρίου, αλλά οι άνθρωποι της Ένωσης εντόπισαν πρόβλημα με το ύψος της εστίας και τα δοκάρια στο ένα τέρμα και η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ.

Μετά από έντονες δικαστικές διαμάχες ο Δικέφαλος ήθελε νίκη στα χαρτιά, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η ΑΕΚ διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα προσφυγής και στο CAS, μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η έφεσή της.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο, μιας και θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος δεν έχει ουσιαστικούς στόχους, μιας και έχασε τον τρένο στο πλέι οφ, ενώ δεν πρόκειται να κινδυνέψει στα πλέι άουτ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετράει σημαντικές επιστροφές, καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι Μοχαμαντί και Φερνάντες, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη θλάση που τους ταλαιπώρησαν, αντίστοιχα.

Επίσης, επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής τους οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ, που θα εκτίσει σήμερα την ποινή του, για να παίξει κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η σέντρα του ματς θα γίνει στις 17:30 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;