Champions League: Μπάγερν - Παρί και Τότεναμ - Μίλαν για μια θέση στην 8αδα
Champions League: Τσέλσι και Μπενφίκα προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Την 11η πρόκριση στην 17η παρουσία της σε φάση των «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης πανηγύρισε απόψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι. Η ήττα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από την Ντόρτμουντ με 1-0 δεν εμπόδισε την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να επικρατήσει με 2-0 στη ρεβάνς του Λονδίνου και ν΄ ακολουθήσει στους «8» του Champions League τη Μπενφίκα, η οποία λίγο νωρίτερα διέλυσε με 5-1 την Μπριζ.

Απόψε (8/3) τα «φώτα» στρέφονται στην «Αλιάνζ Αρένα» και στην «τιτανομαχία» Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν. Στο προηγούμενο ραντεβού των δυο ομάδων, οι Βαυαροί «απέδρασαν» με 1-0 από το Παρίσι και πλέον φιλοδοξούν να είναι εκείνοι που θα «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους προημιτελικούς.

Από την άλλη, η παρέα των Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ώστε να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Η «σέντρα» είναι προγραμματισμένη για τις 22.00 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K.

Στην άλλη μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Μίλαν ταξιδεύει στο Λονδίνο, για τη ρεβάνς με την Τότεναμ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Τα «σπιρούνια» του Χάρι Κέιν χρειάζονται τουλάχιστον δυο γκολ για να έχουν το πάνω χέρι στην πρόκριση, ενώ η ισοπαλία αρκεί στους «ροσονέρι», προκειμένου να συνεχίσουν στους «8» του θεσμού.

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων

  • Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν
    COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K (22:00)
  • Τότεναμ-Μίλαν
    COSMOTE SPORT 3HD (22:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;