«Δεν ξεχνάμε τα Τέμπη»: Επεισόδια στη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Καμένα αυτοκίνητα, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, κομμάτια μαρμάρου στο δρόμο είναι οι εικόνες που έρχονται από το κέντρο.

Μπροστά στη Βουλή ξεκίνησαν τα επεισόδια στην μεγάλη πορεία για το δυστύχημα στα Τέμπη όπου ομάδα πέταξε πέτρες και μολότοφ με την Αστυνομία να απαντά άμεσα με ρίψη δακρυγόνων.

Γρήγορα τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην Πανεπιστημίου.

Καμένα αυτοκίνητα, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, κομμάτια μαρμάρου στο δρόμο είναι οι εικόνες που έρχονται από το κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ σημειώθηκε και στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, όπου είχαν καταφύγει πολλοί φοιτητές.

Νωρίτερα έγιναν προσαγωγές και δύο συλλήψεις νεαρών στο κέντρο της Αθήνας, γιατί εντόπισαν στα σακίδιά τους φωτοβολίδες και ένα όπλο-ρέπλικα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων, που κινούνταν στην πορεία.

Λόγω της διεξαγωγής των συγκεντρώσεων έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του Jay Raissi στο neolaia.gr:

Εικόνα: Jay Raissi 

Γυναίκα που φέρει τραύματα στο πρόσωπο-αδιευκρίνιστα αίτια μέχρι στιγμής. Εικόνα: Jay Raissi [8/3]

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;