Ανακάλυψη «διαμάντι»: Ποιος «δράκος» του Dragons' Den είχε ασχοληθεί με το ραπ
Ο κριτής του Dragon's Den έχωνε ρίμες με το ψευδώνυμο Esko και άνηκε στο hip hop label «BCC» που είχε δημιουργήσει ο ράπερ -και πατέρας του Rack- Λεκτικός Επεξεργαστής.

Το Dragons’ Den προβάλλεται κάθε Παρασκευή μέσω της συχνότητας του ANT1 και εκεί, βλέπουμε επίδοξους επιχειρηματίες στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους ή να υλοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες να προσπαθούν να πείσουν πέντε επιχειρηματίες να επενδύσουν σε αυτούς και στις ιδέες τους.

Ένας από τους «Dragons» είναι ο Χάρης Βαφειάςο οποίος είναι πλοιοκτήτης και, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Instagram του Dragons’ Den, είναι ένας από τους ηγέτες της παγκόσμιας ναυτιλίας που δηλώνει έτοιμος να επενδύσει σε μια ριζοσπαστική ιδέα και σε ένα πρωτοποριακό προϊόν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dragons’ Den Greece (@dragonsdengreece)

Αυτό που δεν περιμέναμε από τον Χάρη Βαφειά είναι πως… πριν ιδρύσει τις δικές του εταιρείες στο χώρο της ναυτιλίας και πριν ασχοληθεί με τις εταιρείες του πατέρα του στον ίδιο χώρο (ή ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του), ήταν ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Esko.

@delines.canal Απόσπασμα από την εκπομπή Newsletter ! #dragonsden #bcc #lektikos #harryvafias #greekrap #fy #fyp #φοργιουπειτζ #delines ♬ original sound – Delines

Ο Χάρης Βαφειάς ή «Esko» άνηκε στο BCC (Barcode Crew), το οποίο είχε δημιουργήσει ο πασίγνωστος ράπερ -και πατέρας του Rack– Λεκτικός Επεξεργαστής και «έχωνε ρίμες» με το ψευδώνυμο Esko (πιθανολογούμε ότι προερχόταν από το Escobar). Την ανακάλυψη έκανε η εκπομπή Newletter στο YouTube Channel Delines, που έκανε ανασκαφές στο -αρχαίο θα λέγαμε- forum hiphop.gr και βρήκε συζήτηση για τον Λεκτικό Επεξεργαστή. Εκεί αναφερόταν και ο Esko με το πραγματικό του όνομα που είναι Χάρης Βαφειάς. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το thread, λαμβάνοντας υπόψιν ότι όλα τα σχόλια γράφτηκαν το 2003, όταν η ραπ ήταν αρκετά underground και η προβολή ενός ράπερ στην τηλεόραση ήταν κάτι περίεργο και πρωτάκουστο.

Ρίχτε μια ματιά στο forum:

@pablodetsopisco Young Vafeias when he was Top G #dragons #dragonsden #trade #gas #gang #night #tram #team ♬ Beef – Thug Slime

Για του λόγου το αληθές να πούμε πως ο Χάρης Βαφειάς συμμετείχε και σε ένα κομμάτι του Λεκτικού με τίτλο «A Day», το μακρινό 2003 όταν ακόμη το ραπ -στην Ελλάδα τουλάχιστον- ήταν στις αρχές του.

Ακούστε το στο 53:29.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;