Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ελευθερίου - Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) στο Survivor All Star - Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Άκρως επεισοδιακό ήταν και το επεισόδιο του Survivor All Star, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, 7 Μαρτίου. Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα έφερε τα πάνω κάτω, ενώ μάθαμε και τους δύο νέους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να παίρνουν την κάτω βόλτα με την ψυχολογία τους να έχει επηρεαστεί από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους από την ημέρα που ήρθαν στον Άγιο Δομίνικο οι νέες παίκτριες. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό σκέλος. Μάλιστα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η κόκκινη ομάδα είναι ένα «καζάνι που βράζει».

 

Πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται στον πάγκο. Από τη μεριά του, ο παίκτης της Μπλε ομάδας εξέφρασε την ελπίδα του πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει περάσει το πόδι του.

 

Οι Μπλε ξεκίνησαν δυναμικά με τον Τάκη να κερδίζει τον Σάκη. Στη συνέχεια, η Σταυρούλα ισοφάρισε κόντρα στην Μαριαλένα. Ο Αγόρου έκανε το 2-1 για τους Μαχητές και η Χαμπέρη το 2-2. Ο αγώνες φάνηκε πως θα εξελιχθεί σε ντέρμπι, όμως οι Κόκκινοι δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια με τους Μπλε να ξεφεύγουν με 9-2.

Η Σταυρούλα με 2η νίκη μείωσε σε 9-3 και ο Μπάρτζης έκανε το 9-4 και αφιέρωσε τη νίκη του στον Στάθη Σχίζα. Η Μαριαλένα ήταν αυτή που έγραψε το τελικό σκορ στον αγώνα ασυλίας του Survivor All Star γράφοντας το τελικό 10-4, με τους Μπλε να κατακτούν και τον 2ο αγώνα ασυλίας και τους Κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο να βγάλουν 2 ακόμα υποψήφιους.

 

Μετά την ήττα ο Νίκος Μπάρτζης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι άνω κάτω τις τελευταίες εβδομάδες και ρώτησε τους συμπαίκτες του αν τελικά για την ήττα ευθύνεται αυτός και ο Στάθης που ήδη έχει αποχωρήσει. Ωστόσο, για την Ευρυδίκη Παπαδόπούλου το φταίξιμο για την κατάσταση που επικρατεί στους Κόκκινους είναι όλης της ομάδας.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με την κόντρα ανάμεσά τους να «φουντώνει».

Ο φαρμακοποιός θεωρεί την τραγουδίστρια υπεύθυνη για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star και πιστεύει πως κάτι που είπε η Ελευθερία στον Στάθη για την προσωπική ζωή του παίκτη έξω από το παιχνίδι, τον επηρέασε αρνητικά.

Όταν ο λόγος δόθηκε στον Μαρτίκα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε την επίθεση του στην Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ίδιος κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους. Μάλιστα, έκανε λόγο ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.

 

Από τη μεριά της, η Ελευθερία κλήθηκε να απολογηθεί με τη σειρά της για όλα εκείνα που ακούγονται σε βάρος της. Η γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκε ότι έχει παίξει βρώμικα, ενώ με τον Μάριο έχουν αφήσει στην άκρη όλα τους τα προσωπικά εκτός της αρχής που είχαν γίνει όλες αυτές οι εντάσεις μεταξύ τους. Η ίδια κατηγόρησε τον Σπύρο ότι της σκάβει τον λάκο και είπε:

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι» είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου»

Με την τραγουδίστρια να λέει με δάκρυα στα μάτια:

«Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο» 

Όλη η έκρυθμη κατάσταση έκανε και τον Σάκη Κατσούλη να βγει εκτός εαυτού, με τον ίδιο να ξεσπά κατά του Σπύρου Μαρτίκα. Παράλληλα, η επίθεση του Μαρτίκα στην Ελευθερία συγκέντρωσε αντιδράσεις και από την Μπλε ομάδα.

Μέσα σε όλη αυτήν την ένταση, ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση και ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο, όπως και έγινε, με συνωδεία γιατρού.

 

Ο Γιώργος Λιανός έληξε την ένταση ζητώντας από τους Κόκκινους να πάνε στην κάλπη για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor All Star. Με 9 ψήφους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που άκουσε πρώτη το όνομα της, ενώ δυο ψήφους πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έγινε ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης των Διάσημων.

 

Ο ίδιος δείχνοντας απηυδισμένος με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες είπε:

«Μακάρι να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;