Τέμπη: Πέταξαν χημικά μέχρι και σε τραυματία του τρένου κατά τη διάρκεια κινητοποίησης στο Σύνταγμα
Για ακόμη μια φορά η αστυνομία εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, την Κυριακή 05.03 για την πορεία στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

Για ακόμη μια φορά η αστυνομία εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, την Κυριακή 05.03 για την πορεία στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

Η αστυνομία επιχείρησε με προσαγωγές, χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, να τρομοκρατήσει τον κόσμο που θέλησε να εκφράσει τη δίκαιη οργή και αγανάκτησή του.

Κανείς όμως δεν θα περίμενε αυτό που έκανε γνωστό ένας εκπαιδευτικός μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Η Κατερίνα μου, η μαθήτριά μου, ήταν στο τραίνο και σώθηκε με ένα κάταγμα στον αγκώνα. Η Κατερίνα μου ήταν και στις πορείες, σήμερα στις έντεκα και προχθές στις επτά. Με αρχαιοελληνικούς όρους δεν ξέρω μεγαλύτερη Ύβρη από το να της ρίξουν χημικά».

Και όμως, επιβάτης του μοιραίου τρένου, που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μόνο με ένα κάταγμα, επέλεξε να διαδηλώσει για τους συνεπιβάτες της εκείνους, που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο η ίδια.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί και εκείνη τη ρίψη χημικών και ίσως και να ξαναζήσει για λίγο τις εικόνες φρίκης που βίωσε στα Τέμπη, με τους καπνούς των φλεγόμενων βαγονιών και τις χαμένες ανθρώπινες ζωές δίπλα της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;