Συναυλίες 2023: Το AthensRocks 2023 υποδέχεται τους Ghost στο ΟΑΚΑ
Οι καθηλωτικοί Ghost του Papa Emeritus IV και των Nameless Ghouls έρχονται στη χώρα μας στα πλαίσια του Imperatour.

To AthensRocks Festival 2023 υποδέχεται τους Ghost την Κυριακή 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για μια μοναδική συναυλία. Μαζί τους οι Candlemass, οι Typhus, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για το line-up του φετινού AthensRocks Festival.

Οι καθηλωτικοί Ghost του Papa Emeritus IV και των Nameless Ghouls έρχονται στη χώρα μας στα πλαίσια του Imperatour, για να μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται το δημοφιλέστερο metal συγκρότημα των τελευταίων ετών.

Οι Σουηδοί, με τον χαρισματικό Tobias Forge στο τιμόνι, έχουν δικαίως καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να γίνουν το πιο πολυσυζητημένο συγκρότημα της hard rock/metal σκηνής. Η εκκεντρική σκηνική παρουσία τους από τη μια και οι απανωτές επιτυχημένες κυκλοφορίες από την άλλη, έχουν κάνει τους Ghost τους απόλυτους κυρίαρχους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως.

Ο Papa Emeritus μας συστήθηκε το 2010 με την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος, Opus Eponymous. Το Infestissumam, η Υπέρτατη Απειλή, έρχεται τρία χρόνια αργότερα για να γιγαντώσει το δημιούργημα του Tobias, με τη συνέχεια να έρχεται σαν σαρωτική καταιγίδα. Τα τρία άλμπουμ που ακολούθησαν οδήγησαν τους Ghost στις μεγαλύτερές τους επιτυχίες και βραβεύσεις.

Το Meliora το 2015, το Prequelle το 2018 και το Impera το 2022, αποτελούν τα τρία απανωτά χτυπήματα από τους Σουηδούς icons. Με τις τρεις αυτές κυκλοφορίες, οι Ghost κατέκτησαν την κορυφή. Ανάμεσα στις δεκάδες διακρίσεις που απέσπασαν, ήρθε και ένα βραβείο Grammy με το τραγούδι CIRICE, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε, το Call me Little Sunshine από την τελευταία τους κυκλοφορία Impera (2022) ήταν υποψήφιο για ακόμα ένα βραβείο Grammy. Σήμερα, πιο ώριμοι και μεγαλοπρεπείς από ποτέ, είναι έτοιμοι να ηγηθούν του AthensRocks Festival 2023.

Πληροφορίες

Τα εισιτήρια για το Athens Rocks Festival ξεκινούν από 52€ / (Δεν περιλαμβάνει το επιπλέον 10% κόστος έκδοσης). www.ticketmaster.gr. Η πώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (211-1981535).

Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου θα διατίθενται συλλεκτικά hard copy εισιτήρια σε επιλεγμένα καταστήματα από 52€.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AthensRocks (@athensrocks)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;