Μίλτος Τεντόγλου για τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω»
Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και αναφέρθηκε με σεβασμό στην τραγωδία στα Τέμπη.

Μετά την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε δηλώσεις και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε μετρημένος στις δηλώσεις του. Καταρχάς, ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρέθηκαν στην Τουρκία και «έκαναν φανταστική κερκίδα» και «πολλή ωραία ατμόσφαιρα».

Για το άλμα του στα 8,30 μέτρα, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο ήθελα, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Καλά εντάξει, είμαι ευχαριστημένος»

Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν είναι… πρωινός τύπος, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του. Ο Μίλτος Τεντόγλου υποστήριξε πως:

«Συνήθως πηδάω περισσότερο μετά το πρώτο άλμα, αλλά δεν μου βγήκε σήμερα. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για μένα. Αν γινόταν απόγευμα το αγώνισμα, υπόσχομαι πως θα έκανα 8,50μ. Κοιμόμουν και κάτι περίεργες ώρες για να φτιάξω όσο μπορώ το πρωινό ξύπνημα»

Ο ίδιος πρόσθεσε πως:

«Δεν είμαι ανίκητος, χάνω κι εγώ κάποιες φορές. Σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλύτερος εαυτός μου. Μπορεί κάποιο αουτσάιντερ κάποια φορά να κάνει κάτι τρελό»

Σε ερώτηση για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε τον σεβασμό του και προτίμησε να μην πει πολλά πράγματα. Ο δημοφιλής αθλητής δήλωσε πως:

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ μπορεί ν’ αγωνιζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων. Καλύτερα να μην πεις τίποτα»

Τέλος, μίλησε και για τους στόχους του στο μέλλον και είπε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, δηλαδή για ένα πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό στη Βουδαπέστη στο Παγκόσμιο.

 

Προηγήθηκε η απονομή του μεταλλίου στον 24χρονο πρωταθλητή από τα Γρεβενά, καθώς και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

 

Να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Τεντόγλου «έγραψε ιστορία» για άλλη μια φορά, καθώς έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου τρεις διαδοχικές φορές.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;