Survivor All Star: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους παίκτες - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας
Μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους Μπάρτζη, Ελευθερίου, Πρίαμο και Παπαδοπούλου ξέσπασε λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star.

Μετά την ψηφοφορία και την ανάδειξη των τεσσάρων υποψηφίων για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star, αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στις υποψηφιότητες. Παράλληλα, ένας μεγάλος καβγάς ξέσπασε πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας.

Αρκετοί από τους Κόκκινους αντέδρασαν που μερικοί συμπαίκτες τους επέλεξαν ως υποψήφια προς αποχώρηση, την Ελένη Χαμπέρη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου με τη Νικολέτα Μαυρίδη να αναφέρει:

«Παιδιά εγώ δεν κρατήθηκα σήμερα, δεν μπορώ το άδικο δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι. Θυμάμαι τον Στάθη που είχε πει “σε δύο εβδομάδες από τώρα η κόκκινη ομάδα θα πετάει, θα δυναμώσει”. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουμε ότι είναι δίκαιο να βγει η Ελευθερία;»

 

Στη συνέχεια, και καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star είχαν μαζευτεί για το αγώνισμα του επεισοδίου της Παρασκευής, 3 Μαρτίου, ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς.

Ο Νίκος Μπάρτζης επενέβη για τον γεγονός ότι ψηφίστηκε η Ελένη Χαμπέρη και έριξε τα «πυρά» του στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας είπε:

«Ήταν τραγικό αυτό. Τα κορίτσια που μπήκαν μέσα τα καινούργια, έχει ειπωθεί σε παρέες, είπα ότι πρέπει να μπει η Χαμπέρη υποψήφια γιατί είναι αδύναμη έξω και φεύγει» 

Με τον Νίκο Μπάρτζη να το επιβεβαιώνει, λέγοντας στη συνέχεια:

«Ο Μάριος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου και το ξέρουμε όλοι αυτό έναν – έναν να ρωτήσεις. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;»

 

Τότε, η γνωστή τραγουδίστρια αντέδρασε και του είπε:

«Ντροπή σου Νίκο μου, ντροπή σου. Για το ότι δεν ψηφίστηκα, δεν φταίω σε κάτι»

Με τον Μάριο Πρίαμο να αρχίζει να φωνάζει:

«Λέει ψέματα, λέει ψέματα»

Και οι τόνοι να ανεβαίνουν κι άλλο με την παρέμβαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, που είπε στον συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη:

«Μην μιλάς»

Η παίκτρια του Survivor All Star, υπερασπίστηκε τη φίλη της, λέγοντας ότι είναι μαζί της συνέχεια και διαψεύδοντας τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπάρτζης.

 

Ο καβγάς που προηγήθηκε φαίνεται να επηρέασε τους Κόκκινους και στο αγώνισμα. Οι Μαχητές άρπαξαν την ευκαιρία και προηγήθηκαν με 5-0, με τη Σταυρούλα να σπάει το σερί. Ο Μάριος κατάφερε να μειώσει σε 5-2, όμως η Τζο έκανε το 6-2.

Ο Μαρτίκας πήρε έναν πόντο για το 6-3, αλλά οι μπλε απάντησαν με δυο ακόμα νίκες για το 8-3.

Αφροδίτη και Σταυρούλα προσπάθησαν να φέρουν μερικούς πόντους στην ομάδα τους και έκαναν το 8-6, όμως η Μαριαλένα έφερε τη «μάχη» στο ματς πόιντ και ο Γκότσης πήρε το 10άρι γράφοντας το τελικό 10-6 για τους Μπλε. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ομάδα θα έμπαινε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διαβάσουν tweets.

 

Αντίθετα με τους Κόκκινους, η ψυχολογία των Μπλε ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα ερχόντουσαν σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, έστω και μέσα από την ανάγνωση tweets.

 

Όσο οι Μαχητές διάβαζαν τα tweets και γέλαγαν με την ψυχή τους, οι Διάσημοι είχαν ρίξει μαύρες πλερέζες. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σάκης Κατσούλης έδειξαν να μην μπορούν να διαχειριστούν τη συναισθηματική τους φόρτιση μετά τα πυρά του Μπάρτζη, με την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει λόγο για ένα μαγείρεμα που δεν τους βγήκε.

 

Το αρνητικό κλίμα φαίνεται να έχει επηρεάσει γενικότερα του Κόκκινους, καθώς το σερί ηττών συνεχίστηκε και στο παιχνίδι των ερωτήσεων με τους Μπλε να κερδίζουν και να τρώνε τα τοστ.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;