Survivor All Star: Οι εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού & οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση
Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/2) στο Survivor All Star.

Το αγωνιστικό χάσμα ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους στο Survivor All Star φαίνεται να έχει γεφυρωθεί με την άφιξη των νέων παικτών. Οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την 8η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως, οι Διάσημοι τους ισοφάρισαν την επόμενη ημέρα.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντίδης, που αναδείχθηκε ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, χαρακτήρισε αναμενόμενη την ψηφοφορία και εύκολους στόχους τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης:

«Αν δεν μπας και καλά τις πρώτες ημέρες σε βγάζουν κατευθείαν υποψήφιο οι μπλε και το έχουν δείξει με όλους τους νέους παίκτες. Έχει χωριστεί σε κλίκες οι ομάδες, υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν με πιστεύουν οι μπλε, καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα που με πιστεύει περισσότερο από τη δική μου. Οι μπλε είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε φάνε»

 

Την ίδια ώρα η κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδόπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου που ξεκίνησε στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor All Star είχε και συνέχεια.

Πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία, οι ομάδες είχαν να αναμετρηθούν στο «παλούκι» με έπαθλο την… πουτίγκα βανίλιας. Οι Μαχητές μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0 με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει την ανησυχία του για την Ελευθερία Ελευθερίου που νόμιζε ότι χτύπησε στη μάχη της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι Κόκκινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και το έκαναν ντέρμπι, όμως ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν αυτός που έπιασε το τελευταίο παλούκι και έκανε το 7-5 και έφερε στους Μπλε το πολυπόθητο γλυκάκι!

 

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα ασυλίας, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, oι Μπλε ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς τον τραυματία Κωνσταντίνο Βασάλο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αγόρου και η Τζο έκανε το 2-0. Ο Στάθης μείωσε και η Σταυρούλα ισοφάρισε για τους κόκκινους σε 2-2, ενώ ο Μπάρτζης έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Η Εύη έκανε το 3-3, όμως ο Κόρο έδωσε ξανά το προβάδισμα στους κόκκινους. Η Μαριαλένα ισοφάρισε σε 4-4 και οι Γιωρίκας, Ρία, Μπόγδανος, Στέλλα και ο άρρωστος Τάκης έδωσαν στους μπλε προβάδισμα πέντε πόντων κάνοντας το 9-4.

Στάθης και Σταυρούλα έκοψαν για λίγο την φόρα των Μπλε, μειώνοντας σε 9-6. Τον πόντο της νίκης στους Μπλε έφερε ο Ηλίας Γκότσης με αντίπαλο τον Νίκο Μπάρτζη γράφοντας το τελικό 10-6 και στέλνοντας τους Κόκκινους στην κάλπη να βγάλουν ακόμα δύο συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor All Star, οι Κόκκινοι ψήφισαν και ανάδειξαν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Αυτοί ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη. Οι Μπλε έμειναν άφωνοι με την απόφαση των Διάσημων να βγάλουν ως υποψήφια μία παίκτρια τους που έχει προσφέρει πολλά για την ομάδα και να κατηγορούν τον Σπύρο Μαρτίκα για μαγείρεμα. Μάλιστα, αντιδράσεις υπήρξαν και από τους Κόκκινους, με τον Στάθη Σχίζα να ακούγεται να λέει ότι «είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας των Κόκκινων, δήλωσε για την υποψηφιότητά της:

«Ας ηρεμήσουμε όλοι. Εδώ που ήρθαμε να ψηφίσουμε και θα ψηφιστούμε. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Αποδέχομαι την ψήφο των παιδιών, έχω αυτογνωσία, είναι απόλυτα δίκαιη» 

Από την πλευρά της, η Ελένη Χαμπέρη είπε:

«Αποδεκτές οι ψήφοι που πήρα, είναι μέρος του παιδιού, όλοι θα έρθουμε σε αυτό το σημείο. Έχω τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να προσφέρω στην ομάδα μου»

 

Στη συνέχεια, η παίκτρια του Survivor All Star αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία για να μη βγει υποψήφια αλλά δεν το έκανε. Κάτι είπε μετά από παρότρυνση των Μπλε να μιλήσει. Χωρίς να θέλει να αλλάξει την ψήφο της, η ίδια είπε:

«Θα μπορούσε άνετα να έχει γίνει μαγείρεμα. Κάποια μέλη της ομάδας μου ξέρανε ότι θα ψηφιστώ. Και ήρθαν και μου είπαν ότι μπορούμε να το φτιάξουμε ώστε να μην ψηφιστείς γιατί αν ψηφιστείς πολύ πιθανό να φύγεις και δεν θέλουμε να σε χάσουμε»

 

Για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1