Survivor All Star: Πότε επιστρέφει το reality επιβίωσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Πότε θα παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star - Ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης

Ημέρες εθνικού πένθους βιώνει η χώρα μας λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών, με σεβασμό στα όσα συμβαίνουν, αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στον προγραμματισμό τους προκειμένου να προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές για τις εξελίξεις του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο ΣΚΑΪ, εδώ και δύο ημέρες, δεν έχει προβάλλει επεισόδιο από το reality επιβίωσης «Survivor All Star». Το παιχνίδι δεν βγήκε στον αέρα ούτε την Τετάρτη ούτε την Πέμπτη. Απόψε, όμως Παρασκευή 3/3, επιστρέφει ενώ θα προβληθεί και το Σάββατο και την Κυριακή.

Survivor All Star: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Όπως βλέπουμε και στο trailer, απόψε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ο Νίκος Μπάρτζης με ένα ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, στην παραγωγή και στον Γιώργο Λιανό. Πιο αναλυτικά, στο σημείο που βρίσκονται οι ομάδες πριν και μετά τον αγώνα μάχης που δίνουν, ο παίκτης θα αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου κάθε βράδυ απομονώνεται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, φίλη της τραγουδίστριας θα πάρει το μέρος της και θα τον βγάλει ψεύτη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα του πει επίσης πως λέει πολλά ψέματα κάτι που θα εξοργίσει πλήρως τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer τον πλησιάζει απειλητικά.

Απόψε, θα δούμε επίσης Κόκκινους και Μπλε να παλεύουν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Στο αυριανό επεισόδιο, που θα αντικαταστήσει το «Voice» που δεν θα βγει στον αέρα, θα δούμε την αποχώρηση της εβδομάδας.

Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Όπως αναφέρουν τα spoilers και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;