Το ΑΝΤ1+ φέρνει τη Formula 1, F2 και F3 στις οθόνες μας εντελώς δωρεάν
Από την Παρασκευή 03/03, τo ΑΝΤ1+ ανεβάζει ταχύτητες και προσφέρει εντελώς δωρεάν στην υπάρχουσα συνδρομή σου το υπερθέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με όλο το περιεχόμενο του ΑΝΤ1+!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα προβάλλει το ΑΝΤ1+ σε ζωντανή μετάδοση και χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις, τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και on demand μετά τη live μετάδοσή τους για όλη την περίοδο του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ θα προβληθούν τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix, καθώς και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3.

Οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή και δίνουν το πρώτο επίσημο ραντεβού τους με την άσφαλτο της πίστας του Μπαχρέιν σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου και αύριο, Σάββατο 4 Μαρτίου, για τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες, που θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+. Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από τον ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Η εμπειρία θέασης του κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού απογειώνεται στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικό κανάλι του ΑΝΤ1+, με όλους τους αγώνες F1, F2 και F3 ζωντανά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όπως επίσης και highlights του Porsche Supercup, της διεθνούς σειράς αγώνων σπορ αυτοκινήτων μοναδικής κατασκευής της Porsche Motorsport GmbH, παράλληλα με ειδικές εκπομπές pre και post-race με τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Επιπλέον, μαζί με όλα τα παραπάνω, οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικό περιεχόμενο video on demand και ιστορικούς αγώνες της Formula 1 σε ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία, καθώς και όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας που περιλαμβάνει εκατοντάδες σειρές και ταινίες, τα ΑΝΤ1+ Originals τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ.

Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας σε Smart TVs, κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα, με την επιλογή Casting ή Airplay, να προβάλλουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε μεγάλες οθόνες, απευθείας από τις κινητές συσκευές τους.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, είναι διαθέσιμα μόνο με 3,33 ευρώ τον μήνα. Η ειδική προσφορά για την έναρξη της F1 αφορά σε 9μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 29,99€ (συμπερ. ΦΠΑ) με εφάπαξ χρέωση.

Όσοι διαθέτουν 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αφορά στα πρωταθλήματα της Formula 1, F2 και F3 εντελώς δωρεάν έως τη λήξη της συνδρομής τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα του ANT1+ μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο νέο 9μηνο πρόγραμμα επωφελούμενοι της νέας προνομιακής τιμής.

Τώρα βλέπεις αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ live & on demand, όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων F1, F2 και F3, ειδικές pre- και post-race εκπομπές, Porsche Supercup highlights και όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας!

Χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, και στον υπολογιστή, και στο smartphone/tablet και στη Smart TV, με ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές!

Δες αυτό που θες, όποτε θες, σε όποια συσκευή θες. Συγκεκριμένα, μπορείς να παρακολουθήσεις και on demand σε συσκευές:

  • Smart TVs (Samsung, LG, Android TV),
  • Smartphones
  • tablets iOS & Android
  • Υπολογιστές με λειτουργικό Windows & macOS
Όλη η Formula 1® μόνο στο ΑΝΤ1+. Δες αυτό που θες, όποτε θες, σε όποια συσκευή θες!

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1