Eurovision 2023: Νέο απόσπασμα από το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του, ακούστε ένα απόσπασμα από το τραγούδι της Κύπρου για τη Eurovision 2023.

Καθώς η Eurovision 2023 είναι κάτι παραπάνω από δύο μήνες μακριά, όλες και περισσότερες χώρες αποκαλύπτουν τα τραγούδια και τους εκπροσώπους τους. Έτσι και η Κύπρος μας χαρίζει ένα νέο απόσπασμα από το κομμάτι «Break a Broken Heart», που θα την εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το νέο απόσπασμα έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα ο Andrew Lambrou. Ο τραγουδιστής, ένα μόλις 24ωρο πριν την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού του, ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα teaser από το video clip.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

Το προηγούμενο διάστημα είχε δοθεί στη δημοσιότητα το artwork, οι στίχοι, καθώς και ένα πρώτο teaser του τραγουδιού. Το κομμάτι, μέχρι στιγμής, έχει δεχθεί θετικά σχόλια από τους Eurofans. Το «Break a Broken Heart» έχουν συνθέσει οι οι Jimmy Jansson, Thomas Stengaard, Marcus Winther-John και Jimmy Thörnfeldt στη Σουηδία, ενώ σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2023 έχει οριστεί για την Τετάρτη, 1 Μαρτίου, στις 10:00.

Να σου υπενθυμίσουμε πως η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού μαζί με την Ελλάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Οι δύο χώρες θα διεκδικήσουν ένα από τα 10 εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2023, που θα γίνει στο Λίβερπουλ.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχήματα, ένα 24ωρο πριν την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, η Κύπρος βρίσκεται στην 25η θέση της τελικής κατάταξης.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;