Τέσσερις σειρές που μπορείς να τελειώσεις σε μία ημέρα
Σειρές που θα σε κάνουν να μη βγεις από το σπίτι σου σήμερα!

Σήμερα είναι η Καθαρά Δευτέραη οποία σηματοδοτεί το τέλος ενός τριήμερου, το οποίο ελπίζουμε να ήταν όσο το δυνατόν πιο όμορφο. Μάλιστα, μετά το τέλος του τριημέρου κάποιοι και κάποιες αποφάσισαν να πετάξουν χαρταετό και να φάνε λαγάνα και ταραμά, ενώ κάποιοι άλλοι ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν και να ξεκουραστούν από τις καρναβαλικές εξόδους.

Αν ανήκεις σε αυτούς που για κάποιο λόγο δε θέλουν να βγουν έξω την Καθαρά Δευτέρα, αλλά προτιμούν να «αράξουν» μέσα, τότε δεν είναι ανάγκη να μιζεριάσεις ή να βαρεθείς. Αντιθέτως μπορείς να δεις μία μίνι σειρά, την οποία θα ξεκινήσεις σήμερα και μπορείς μάλιστα να την ολοκληρώσεις σήμερα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τέσσερις αντίστοιχες σειρές για να μη βαρεθείς εσύ που θέλεις να μείνεις μέσα σήμερα!

1. Anatomy of a scandal

Υπόθεση:  Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

Μπορείτε να τη βρείτε στο Netflix.

2. Soundtrack #1

Υπόθεση:  Η Εουνσού πρέπει να γράψει στίχους για έναν διάσημο συνθέτη. Οι στίχοι της απορρίπτονται γιατί δεν εκφράζουν το πάθος του ανεκπλήρωτου έρωτα. Μια μέρα, η Εουνσού ανακαλύπτει ότι ο Σουνγού έχει ερωτευτεί κάποια. Ζητάει από τον Σουνγού να μείνει στο σπίτι της για να τη βοηθήσει να γράψει τους στίχους. Ποια είναι αυτή που ερωτεύτηκε ο Σουνγού; Πότε ξεκίνησε η ιστορία τους;

Μπορείτε να τη βρείτε στο Disney+.

3. Unorthodox

Υπόθεση: Μια Χασιδική Εβραία από το Μπρούκλιν πηγαίνει στο Βερολίνο, για να ξεφύγει από έναν γάμο από προξενιό, και μπαίνει σε μια παρέα μουσικών, ώσπου το παρελθόν ξαναχτυπά.

Μπορείτε να τη βρείτε στο Netflix.

4. When they see us

Υπόθεση:  Πέντε έφηβοι από το Χάρλεμ παγιδεύονται σ’ έναν εφιάλτη όταν κατηγορούνται άδικα για μια βίαιη επίθεση στο Σέντραλ Παρκ. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Μπορείτε να τη βρείτε στο Netflix.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;