Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει η «Μουρμούρα» για 11η χρονιά
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του, μίλησε για το μέλλον της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», το θέατρο, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, το μέλλον της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς και τη συζυγική ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και για τη θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί και ανεβαίνει το θέατρο «Ζίνα». Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πριν 2 – 3 χρόνια ο παραγωγός μου ήρθε και μου πρότεινε το έργο και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να πω το ‘ναι’. Είναι ένα σύνθετο έργο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα. Είναι θέατρο μέσα στο θέατρο. Και οι 6 ηθοποιοί δεν είναι αυτό που φαίνονται, υποκρίνονται όλοι, κανείς δε λέει την αλήθεια. Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη».

«Το θέατρο δεν είναι παιχνίδι του ενός»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συμπλήρωσε για το θεατρικό σανίδι πως θα πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα και συναδελφική αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, αποκάλυψε πως υπήρξε μια περίοδος της ζωής του που η επιτυχία τον παρέσυρε. Για αυτή την περίοδο δήλωσε:

«(…)Ξαφνικά, γυρνάει ένα ολόκληρο θέατρο σε κοιτάει, σε θαυμάζει. Κάτι παθαίνεις μέσα σου. Την πάτησα και εγώ και νόμιζα ότι είχα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο. Ευτυχώς ισορρόπησα γρήγορα. Θέλει μεγάλη γνώση για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον ναρκισσισμό»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε και για την επιτυχημένη κωμική σειρά του ALPHA, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Μάλιστα, αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχίσει και για 11η χρονιά. Ο ίδιος είπε:

«Θα προχωρήσουμε και 11η χρόνια. Γίνονται συζητήσεις, κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά εγώ θα είμαι. Μου αρέσει η ‘Μουρμούρα’, αλλιώς ξεκίνησα στα πρώτα επεισόδια και αλλιώς εξελίχθηκα σαν τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός»

Τέλος, μίλησε και για το μυστικό του γάμου του και είπε πως:

«Έχω ψάξει πολλά, έχω τοποθετηθεί πολλές φορές. Εκεί που καταλήγω είναι ότι πρέπει να σέβεσαι τον κόπο και τον χρόνο που καταβάλει κάποιος μέσα στην σχέση. Το δεύτερο, πρέπει να αλλάζεις, μη γίνεις μια εικόνα που μπορεί να βαρεθεί ο άλλος»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;