Εκλογές 2023: Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ
Εκλογές 2023: Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι καλλιτέχνες έχουν έρθει σε μετωπική σύγκρουση λόγω όσων προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές τους με τους ίδιους να συσπειρώνονται και να πραγματοποιούν συνεχείς κινητοποιήσεις. Παρόλα αυτά ένα πρόσωπο από τον χώρο του θεάτρου κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Εκλογές 2023.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος υποδύθηκε τον γνωστό «Μιχαλάκη» στη δημοφιλή και αγαπημένη σειρά των ’90s «Εγκλήματα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχει κοινοποιήσει ο ίδιος στις προσωπικές του σελίδες στα social media ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο Σταύρος Νικολΐδης είναι πολιτικό «παιδί» του Νίκου Χαρδαλιά. Όπως αναφέρεται, ο ηθοποιός από τον Βύρωνα, είναι «ανακάλυψη» του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Βύρωνα.

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα της «Κ» ένα από τα 9 νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Νότιο Τομέα και το οποίο ανήκει επίσης στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος ως στιχουργός συμμετείχε δύο φορές και στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;