Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος - Άνθρωποι είμαστε»
Όσα δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σήμερα Πέμπτη (23/2) η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε η κάμερα του «Super Κατερίνα» σε ένα διάλειμμα από επαγγελματική της φωτογράφηση. Μεταξύ άλλων η γνωστή influencer αναφέρθηκε στη ζωή με τα δίδυμα παιδιά της, το ενδεχόμενο τηλεοπτικό της βήμα, ενώ απαντά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με το βίντεο των παιδιών της στον ιμάντα του αεροδρομίου.

«Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά», είπε αρχικά αναφερόμενη στα δίδυμα κορίτσια της η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1,5 μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ παραδέχεται ότι θέλουν και τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όσον αφορά το επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, στο οποίο φαίνονται τα δίδυμα κοριτσάκια της επάνω στον ιμάντα αποσκευών του αεροδρομίου, η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε τα εξής:

«Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Τέλος, όσον αφορά με το ενδεχόμενο να τη δούμε στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα απαντά: «Με τα τηλεοπτικά δεν είμαι πολύ ενημερωμένη. Δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε νομίζω»

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1