Survivor All Star: To μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα που εξόργισε το Twitter - «Δεν έχεις καμία τσίπα πάνω σου;»
«Καρολίνα πόσο ρεζίλι θα γίνεις ακόμα;»

Για το έπαθλο της επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) οι δύο ομάδες στο Survivor All Star.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι και έτσι οι παίκτες οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να μιλήσουν με τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δέχτηκε ένα ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, ενώ εκεί βρισκόταν ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ειδικότερα η Καρολίνα Καλύβα ανέφερε στο μήνυμά της: «Hey, passenger. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και να κατακτάς τους στίβους της επιβίωσης. Είσαι Survivor. Φιλιά σε όλη την ομάδα, σου στέλνω φως και ξέρεις εσύ, θα τα πούμε έξω. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

Το μήνυμά της συνόδεψε με μια φωτογραφία της όπου φορά ένα πουκάμισο και από κάτω κάλτσες με την επιγραφή «Μ’ αγαπάς».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε για την Καρολίνα η οποία παρουσιάστηκε ως φίλη-σύντροφος (;): «Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα. Όλο το σκηνικό με έχει φέρει σε μια ψυχολογική κατάσταση πολύ δύσκολη γιατί ο στόχος μου δεν ήταν αυτό. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Όταν θα βγούμε θα μπορώ να εκφέρω λόγο. Θα τα πούμε με όλους. Ζητώ από την Καρολίνα και από όλους να σεβαστούν ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη».

Η Ελευθερία Ελευθερίου, από την πλευρά της, ήταν αμίλητη και κοίταγε αλλού, αλλά προφανώς άκουσε το μήνυμα της Καρολίνας.

Η σκηνή φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter με τους χρήστες να βρίσκουν προκλητική τη στάση της Καρολίνας.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;