Emily Blunt: Έξι ταινίες της ηθοποιού που «κλείνει» τα 40
Emily Blunt: Ένα μίνι κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ηθοποιό που σήμερα μπαίνει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της.

Η Emily Blunt είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία μάλιστα συμπεριλήφθηκε το 2020 στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της χρονιάς στη σχετική λίστα του «Forbes». Το ντεμπούτο της ως ηθοποιός το έκανε το 2001 στο θεατρικό έργο «The Royal Family», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία λαμπρη καριέρα με ταινίες όπως το «The Devil Wears Prada» και η «Marry Poppin’s».

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει λάβει πέντε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας μία για την ερμηνεία της στο «Gideon’s Daughter»  μία υποψηφιότητα για BAFTA. Το 2009 έλαβε το BAFTA ως Καλλιτέχνης της Χρονιάς και έχει χαρακτηριστεί λόγω του χαρισματικού της ταλέντου σαν ηθοποιός ως «η Μέριλ Στριπ της νέας γενιάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Blunt (@emilybluntleah)

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή είνι παντρεμένη με τον -επίσης ηθοποιό- John Krasinski ​από το 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τη γνωριμία του ζευγαριού την έκανε η Anne Hathaway, η οποία εκτός από καλή της φίλης ήταν συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «The Devil Wears Prada».

Σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η Emily Blunt έχει τα γενεθλιά της και «κλείνει» τα 40. Με αφορμή τα γενέθλιά της αποφασίσαμε να «ρίξουμε» μία ματιά στις ταινίες που έχει παίξει μέχρι στιγμής, προκειμένου να τη «γνωρίσουμε» λίγο καλύτερα μέσω των χαρακτήρων που έχει υποδυθεί.

1. Βασίλισσα Βικτώρια: Τα Χρόνια της Νιότης (2009)

Υπόθεση:  Η σχέση της νεαρής διαδόχου και κατόπιν βασίλισσας της Αγγλίας Βικτώριας με τον Αλβέρτο του Βελγίου, το σύντροφο της ζωής της.

2. Οι Ρυθμιστές (2011)

Υπόθεση:  Μια ομάδα μυστηριωδών αντρών που ελέγχουν το μέλλον θα επιχειρήσει να εμποδίσει την ερωτική σχέση ενός ανερχόμενου πολιτικού και μιας ταλαντούχας μπαλαρίνας.

3. Το Κορίτσι του Τραίνου (2016)

Υπόθεση:  Χωρισμένη και αλκοολική, η Ρέιτσελ μαθαίνει πως μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα την οποία βλέπει κάθε μέρα από το τρένο της αγνοείται. Πρόκειται για την νταντά της νέας οικογένειας του πρώην άντρα της, την οποία είχε δει λίγες μέρες πριν αγκαλιά με κάποιον που δεν ήταν ο σύζυγός της. Αποφασίζει να μάθει την αλήθεια, μπλέκοντας σε ένα ζωντανό εφιάλτη.

4. Mary Poppins Returns (2018)

Υπόθεση:  Στο Λονδίνο του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς.

5. A Quiet Place (2018)

Υπόθεση: Μια πενταμελής οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε κάνει θόρυβο.

6. Jungle Cruise (2021)

Υπόθεση:  Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα μια θαρραλέα εξερευνήτρια και ο μη μου άπτου αδελφός της ταξιδεύουν ως τα βάθη του Αμαζονίου για να βρουν ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες. Οδηγός τους ένας τυχοδιώκτης καπετάνιος ενός τουριστικού πλοιαρίου και στο κατόπι τους ένας αδίστακτος Γερμανός πρίγκιπας.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;