Super Κική: Δίωξη για ληστεία ασκήθηκε στη γνωστή influencer
Το κατηγορητήριο που βαραίνει την Super Κική περιλαμβάνει εκτός από τη ληστεία, την πρόκληση σωματικής βλάβης, καθώς και την ηθική αυτουργία.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τη Super Κική. Η γνωστή influencer συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) και παραμένει στο κρατητήριο. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως της έχει ασκηθεί δίωξη για ληστεία.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Θεοδόσης Πάνου, ανέφερε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» πως το κατηγορητήριο που βαραίνει την Super Κική περιλαμβάνει εκτός από τη ληστεία, την πρόκληση σωματικής βλάβης, καθώς και την ηθική αυτουργία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της καταγγέλλει πως οι δύο γυναίκες, που κρατούνται, έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει.

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Super Κική, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, δέχθηκε μία κλήση από την κόρη της φίλης και κουμπάρας της, όπου η ανήλικη της ζητούσε βοήθεια, αφού ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είχε πάει στο σπίτι και βιαιοπραγούσε σε βάρος της.

Ο αντίδικος υποστηρίζει πως η πρώην σύντροφός του τον κάλεσε για να βρεθούν και να συζητήσουν στο κατάστημα που διατηρεί η Super Κική στου Ζωγράφου. Εκεί τον περίμενε ένας άντρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και του αφαίρεσε το κινητό.

Αυτή τη στιγμή, υπό κράτηση τελούν οι τρεις εμπλεκόμενες γυναίκες, καθώς και ο 37χρονος πρώην σύντροφος της μίας εξ αυτών. Η απολογία τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (23/2).

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1