Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας μήνυσε το Μάνο Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση
Κατά την έναρξη της δίκης ο συνήγορος υπαράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη.

Σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών των Νοσοκομείων όπου είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα. Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για την δολοφονία και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του 9χρονου παιδιού της.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης, κ. Κούγια, ο οποίος καταθέτει μήνυση για ψευδή κατάθεση εις βάρος του εν διαστάσει συζύγου της 34χρονης, Μάνου Δασκαλάκη. Ο κ. Κούγιας ανέπτυξε την επιχειρηματολογία του κατηγορώντας το Μάνο Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση και στη συνέχεια παρέδωσε τη μήνυση σε ένα δικόγραφο που την παρέδωσε στην έδρα.

Έπειτα, η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα και στη συνέχεια στις επόμενες συνεδριάσεις θα καταθέσουν γιατροί από το Ωνάσειο Νοσοκομείο και το Παίδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;