Tekken 8: Το νέο gameplay trailer παρουσιάζει τον «Kazuya»
Η Bandai Namco μας χάρισε ένα νέα τρέιλερ για το «Tekken 8», που δείχνει την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές στο gameplay.

Η Bandai Namco συνεχίζει να φέρνει στη δημοσιότητα νέα βίντεο από το πολυαναμενόμενο «Tekken 8» και να μας χαρίζει μοναδικά sneak peek στους αγαπημένους χαρακτήρες που θα απολαύσουμε στο νέο βιντεοπαιχνίδι του δημοφιλούς franchise. Το νέο gameplay trailer έχει επικεντρωθεί σε ένα από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Στο νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία βλέπουμε τον «Kazuya», ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά νέο βιντεοπαιχνίδι του επιτυχημένου franchise. Όπως φαίνεται από το gameplay τρέιλερ, ο θρυλικός χαρακτήρας θα έχει μοναδικές ικανότητές του, που θα κάνουν τους gamers να κολλήσουν. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες για το gameplay του, αλλά αναμένεται να δούμε μερικές παλιές κινήσεις, αλλά και καινούργιες που έχουν προστεθεί στον χαρακτήρα.

Να σου υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε πως θα δούμε και τη «Nina» να επιστρέφει στο «Tekken 8», ενώ οι δημιουργοί μίλησαν για μερικές αλλαγές που θα δούμε στα mechanics του βιντεοπαιχνιδιού.

Στο νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς αναμένεται να δούμε, μεταξύ άλλων, και τους «Jin», «Paul», «King», «Law», «Lars», «Jack-8» και «Jun Kazama».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;