Tekken 8: Οι νέοι μηχανισμοί του gameplay & η επιστροφή της «Nina»
Η Bandai Namco μας χάρισε ένα νέα τρέιλερ για το «Tekken 8», που δείχνει την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές στο gameplay.

Η Bandai Namco έμεινε πιστή στις υποσχέσεις της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας αρκετά νέα gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο «Tekken 8». Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η αποκάλυψη πως ένας αγαπημένος χαρακτήρας του βιντεοπαιχνιδιού επιστρέφει.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μία παρουσίαση συνολικής διάρκεια 36 λεπτών, η οποία εξηγεί τους διάφορους gameplay μηχανισμούς που θα κληθούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες για να νικήσουν τις αναμετρήσεις τους στις ψηφιακές αρένες. Στο πλαίσιο αυτό, οι directors του τίτλου Katsuhiro Harada και Kohei Ikeda εξήγησαν πώς ακριβώς θα λειτουργεί το νέο rage σύστημα, το recovery gauge και το heat σύστημα, και μίλησαν και για τους διάφορους τρόπους χειρισμού.

Ταυτόχρονα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα gameplay trailer, το οποίο αποκαλύπτει την επιστροφή της Nina Williams στο «Tekken 8». Η Nina είναι μια από τις βασικές μαχήτριες του δημοφιλούς fighting βιντεοπαιχνιδιού, αφού πλαισιώνει το ρόστερ κάθε βασικού κεφαλαίου της σειράς από το πρώτο παιχνίδι του 1994.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;