Super Κική: «Στα social media δέχομαι φλερτ από χαζούς»
Η Super Κική σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Τρίτη (21/2) η Super Κική έκανε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φίλη της, Αντρέα, με την οποία άνοιξαν μαζί επιχείρηση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη φυλακή και στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ό,τι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί», είπε αρχικά η Super Κική και πρόσθεσε:

«Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα».

Επιπλέον, η Super Κική αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βίωσε μία περίοδο κατάθλιψης και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απεβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου».

Τέλος, είπε πως εκείνο που την αγχώνει είναι ότι θα τελειώσει η ενασχόλησή της με το Instagram και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να ανοίξει την επιχείρηση.

«Στα social media δέχομαι φλερτ από χαζούς. Κάποιος νορμάλ να στείλει, δεν το κάνει», είπε για το φλερτ που δέχεται μέσω των social media.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;