Σάκης Τανιμανίδης: Το «Dragons' Den», τα νούμερα τηλεθέασης και η πιθανή συνύπαρξη με τη Χριστίνα Μπόμπα
Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλάει για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει, το «Dragons' Den», καθώς και για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε για το «Dragons’ Den», τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και την ενδεχόμενη τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Χριστίνα Μπόμπα, ενώ μίλησε και για το Survivor All Star.

Σε ό,τι αφορά το «Dragons’ Den», ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε:

«Το Dragon’s Den ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση.

Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project»

Σε ερώτηση για το πώς θα έβλεπε μία πιθανή τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, και πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά:

«Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα. Δεν είναι του στυλ μας το πρωινό. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ. Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια, θα αγχωθώ. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό είναι να έχει και κάποια αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1