Τέσσερις ταινίες και πέντε σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο έφθασε και είναι γεμάτο με σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με καλή παρέα από την άνεση του καναπέ σου ή και σε μία σκοτεινή αίθουσα. Η νέα φάση του MCU ξεκινάει με το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», ενώ μία πιο σινεφίλ επιλογή έρχεται με διθυράμβους από τις Κάννες.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και σειρές που μπορείς να δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ταινίες

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η νέα περιπέτεια του Ant-Man αποτελεί την αρχή της Phase 5 του MCU με μία ιστορία που, δυστυχώς, δεν φθάνει τα ύψη που μας έχει συνηθίσει το franchise, καθώς και των δύο προηγούμενων ταινιών του ήρωα. Ωστόσο, είναι ένα κεφάλαιο που οι φανς θα πρέπει να δουν, καθώς μας συστήνει τον επόμενο μεγάλο κακό του κινηματογραφικού franchise της Marvel, τον Kang. Οι δύο σκηνές μετά τα credits θα σε αφήσουν με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο γιατί δείχνουν (επιτέλους) μία καθαρή πορεία προς το μέλλον. Ας ελπίσουμε, όμως, ότι θα είναι καλύτερες οι ταινίες!

Close

Η δεύτερη ταινία του Lukas Dhont έφυγε από τις Κάννες με το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής. Μία τρυφερή και σπαρακτική ιστορία που αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Η ταινία βρίσκεται, επίσης, υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στα Όσκαρ 2023. Οι Λεό και Ρεμί είναι δύο 13χρονοι των οποίων η στενή φιλία γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τους συμμαθητές τους. Ο Λεό ενοχλείται και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον Ρεμί, ο οποίος νιώθει σοκαρισμένος και αμήχανος.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ένας άστεγος εργάτης προσλαμβάνεται για την κατασκευή των σκηνικών σε μία ταινία με θέμα τον Χίτλερ. Από μια σειρά συμπτώσεων, του προσφέρεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος, αλλά και η ευκαιρία να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Η πραγματικότητα της ταινίας, όμως, θα μπερδευτεί με την αληθινή ζωή, με ανεπανόρθωτες συνέπειες. Μία μαύρη κωμωδία και κοινωνική αλληγορία, που αξίζει τον χρόνο σου.

1976

Στη Χιλή του 1976 η Κάρμεν, σύζυγος ευκατάστατου γιατρού, ακολουθεί τη συμβουλή του τοπικού ιερέα και περιποιείται έναν τραυματισμένο νεαρό. Ανακαλύπτοντας πως είναι ένας καταζητούμενος αντικαθεστωτικός, θα αρχίσει να αναθεωρεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω της. Ένα πολιτικό θρίλερ που έχει τη δική του δυναμική και υπόκωφη ένταση. Σε βάζει μέσα στα γεγονότα και είναι μία από τις ταινίες που πρέπει να δεις.

Σειρές

African Queens

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix έχει να μας προτείνει μία σειρά ντοκιμαντέρ ανθολογίας από την Jada Pinkett Smith. Η σειρά επικεντρώνεται σε γυναίκες ηγέτες στην Αφρικανική Ήπειρο και σε όλη την ιστορία της. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, ενώ έχει ήδη ανανεωθεί για μία δεύτερη σεζόν.

Wu-Tang: An American Saga

Η τρίτη σεζόν της σειρά, που θα είναι και η τελευταία της, θα επικεντρωθεί στην πρόοδο του γκρουπ και το πώς κατάφεραν να ξεμπλέξουν το έγκλημα και τις περιπέτειες της γειτονιάς, μέχρι τη μετατροπής τους στους μεγάλους αστέρες που κατέληξαν να είναι μετά την επιτυχία του ντεμπούτου άλμπουμ τους. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Follow the SOA

Μία κωμωδία από την Ολλανδία έρχεται στο Cosmote Series Marathon HD. Έχοντας βαρεθεί πια να περνά απαρατήρητη, η έφηβη Εσμέ παίρνει μια μεγάλη απόφαση: να χάσει ‘ό,τι πολυτιμότερο έχει’ από το πιο δημοφιλές αγόρι του σχολείου, τον Γιάκομπ. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα… εκείνος δεν τη θέλει.

Έτερος Εγώ: Νέμεσις

Και αφού την περασμένη εβδομάδα, το Cosmote TV μας χάρισε ένα εξαιρετικό binge-watch με τους δύο πρώτους κύκλους της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, τώρα έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο επεισόδιο του τρίτου και τελευταίου κύκλου. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 μέσα από το Cosmote Cinema 1 HD και τα επεισόδια είναι διαθέσιμα On Demand.

Red Rose

Ένα δράμα τρόμου έρχεται από τη Βρετανία στο Netflix. Η σειρά επικεντρώνεται σε μία ομάδα εφήβων, οι οποίοι κατεβάζουν μία μυστηριώδη εφαρμογή που ονομάζεται Red Rose, με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανατηφόρες συνέπειες. Ένα θρίλερ με κοινωνική κριτική, το οποίο θα σε βάλει σε σκέψεις για την προσκόλληση των εφήβων στα κινητά τους.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;