Sin Boy: Η ανάρτηση της συντρόφου του στο Instagram - «Νεκρός για μένα»
Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της Rina στο Instagram περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα σχετικά με την είδηση του θανάτου του τράπερ και το κατά πόσο είναι αληθινή ή όχι.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον γνωστό τράπερ Sin Boy και τις φήμες που τον θέλουν νεκρό. Όλα ξεκίνησαν όταν στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Sin Boy, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αλβανία, να βρίσκεται λιπόθυμος μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💿NO1 GREEK TRAP QUOTES💿 (@trap_stoixakia)

Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για fake news ή για πραγματικότητα, καθώς μια παρόμοια είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Σημειώνεται ότι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Όσο όμως ο Sin Boy δεν έχει εμφανιστεί και οι φήμες πως είναι νεκρός «φουντώνουν», μαύρες φωτογραφίες έχουν ανέβει στα προφίλ του ίδιου και της αδελφής του στα social media, ενώ πλέον και η μητέρα του άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ της βάζοντας μία μαύρη. Τώρα μία νέα ανάρτηση από άτομο του περίγυρού του έρχεται να προστεθεί στις αναρτήσεις που τον θέλουν νεκρό περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Ο Sin Boy διατηρούσε εδώ και χρόνια δεσμό με τη στενή του συνεργάτιδα και επίσης γνωστή ράπερ στην Αλβανία, Ρίνα. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει πάρει χωριστούς δρόμους, ενώ η Rina χθες Πέμπτη (16/2) έκανε την πρώτη της ανάρτηση δημιουργώντας εκ νέου ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με τον Sin Boy.

Αρχικά, έκανε ένα post με φωτογραφίες από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς όμως να είναι εμφανές με ποιον πέρασε την «ημέρα των ερωτευμένων». Στη σειρά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τη βλέπουμεσε μία εικόνα να ποζάρει με ένα κόκκινο κρασί και ένα τριαντάφυλλο. Στη συνέχεια έκανε repost την εικόνα στα stories της γράφοντας: «Νεκρός για εμένα».

Έτσι, η ανάρτηση της Rina έκανε ξανά τους φανς να αναρωτιούνται αν η είδηση για τον θάνατο του Sin Boy είναι κάποιου είδους περίεργο διαφημιστικό κόλπο ή για μία πραγματική και θλιβερή είδηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rina (@isyourgirlrina)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;